Vuxenkurs

Observera att vuxenkursen nu är fullbokad. Tveka inte på att höra av er om ni är intresserade av att prova på att segla, så försöker vi lösa det!

Nu har du som vuxen äntligen möjlighet att lära dig segla med oss i Röde Orm! En bra möjlighet för dig som förälder till barn i vår ordinarie seglarskola, att utvidga dina kunskaper och bli tryggare på havet. Även en utmärkt kurs för dig som önskar få ett riktigt äventyr och lära dig mer om segling.

Vi kommer att segla en båt som heter RS Quest. Quest är en jolle för 2 – 4 personer som är byggd för att passa seglarskolor. Den är stor nog för en instruktör med 2 – 3 elever, samtidigt som den är tillräckligt liten för att vara lätthanterad. Questen är också ett perfekt alternativ för hela familjen eller kompisgänget.

Ingen förkunskap krävs för att delta. Kursen kommer att vara anpassad efter deltagarnas tidigare erfarenheter, samt önskemål. 

Datum: 30 Maj – 20 Juli (16 möjliga tillfällen).
Tid: Måndagar och Onsdagar 18.00 – 21.00.
Tillvägagång: Den som är intresserad bokar själv in de 6 datum som passar bäst.
Kostnad: 2500 kronor samt medlemskap i klubben.
Elever per tillfälle: Minst 2 deltagare krävs för att det skall bli ett kurstillfälle. Skulle det bli fler än 3 deltagare samma dag så kan vi komma att kontakta dig för att hitta ett nytt datum. 

Vidare till anmälan.

Observera att vuxenkursen nu är fullbokad. Tveka inte på att höra av er om ni är intresserade av att prova på att segla, så försöker vi lösa det!

Kontaktperson: Ester Blandford
Telefon: 0705 64 12 27
Email: ester.blandford@gmail.com