Segling

Kvällssegling

Samling nere vid hamnen strax före 18.00. Båtarna görs i ordning och sjösätts. Det finns möjlighet att följa med ut i motorbåtarna för föräldrar och familj.
Seglar till 19.00-19.30 och hjälps sedan åt att plocka upp och tvätta båtarna.

Vilka får vara med?

Alla som kan simma 200 m och är medlemmar i klubben.
Läs mer om att bli medlem på här.

Vad behövs det hjälp med?

Det finns ansvariga på plats som tar hand om att köra motorbåt och hjälpa de seglande ute på havet. För att få kvällsseglingen att fungera behövs det hjälp av föräldrar. Det behövs alltid hjälp när vi gör i ordning båtarna både innan vi sticker ut och efter att vi kommit in. Alla är också välkomna att följa med ut i motorbåtarna och komma ännu närmare seglingen.

När är det kvällssegling?

För sommaren 2019 är ett exakt datum inte bestämt, men kvällsseglingarna börjar preliminärt från och med veckan efter midsommar och pågår sedan varje tisdag och torsdag under större delen av sommaren.

Vid dåligt väder ställs kvällsseglingen in, den ansvariga för kvällen kommer att vara på plats för att bekräfta detta och vi försöker också skicka ut det på vår Facebooksida.

Vid soliga kvällar blir det en perfekt avslutning att tända grillen nere vid stranden.
Varmt välkomna!

Seglarskola - sjösättning

Sjösittning av klubbens optimistjollar under Seglarskola

Seglingssugen men för stor för seglarskolan och optimisten?

Är du och några kompisar intresserad av att segla några timmar med en instruktör i en större båt kan vi ta emot intresseanmälan, skicka ett meddelande via samma formulär som ovan.

Följ oss på sociala medier!
Instagram: Rodeormseglarskola
Facebook: NyhamnRodeOrm